Olen täällä sinun terveytesi vuoksi

 Hei! Kiva kun löysit sivuilleni. 

Kerron hieman itsestäni. Olen diplomivyöhyketerapeutti Tuuli Kristo ja minulla on vastaanotto Ikaalisissa. Olen yrittäjä ja teen Suomen Vyöhyketerapeutit ry:n Ersdalilaista vyöhyketerapiaa.

Sydämeni on aina intohimoisesti sykkinyt terveydelle ja hyvinvoinnille ja hyppäsinkin pitkän alanvaihto harkinnan jälkeen mukaan vyöhyketerapiakoulutukseen. Tämä ala on vienyt minut täysin mukanaan. 

Tutustuin itse vyöhyketerapiaan jo teini-iässä ja säännöllisesti aloin tukea terveyttäni vyöhyketerapialla parikymppisenä. Minulla on mm. pitkä homeasunto ja -työpaikkahistoria, joka on oireillut vuosien saatossa erilaisina ihottumina, suolisto-oireina, väsymyksenä, allergiona ja yliherkkyyksinä. Vyöhyketerapiasta olen saanut mittaamattoman avun oman terveyteni tukemiseen ja tätä apua haluan tarjota myös muille. 

Valmistuakseni diplomivyöhyketerapeutiksi olen käynyt kaksi ja puoli vuotta kestävän koulutuksen. Siihen on sisältynyt myös lääketieteen perusteet yliopistossa. Käyn joka vuosi täydennyskoulutuksissa ja syvennän jatkuvasti osaamistani.

Vyöhyketerapialla hoidan kaikenikäisiä ihmisiä.

Ajan vyöhyketerapiaan voit varata puhelimitse, sähköpostilla tai nettiajanvarauksella.

Tervetuloa vyöhyketerapiaan ja kokemaan itse sen tehokkuus!

-Tuuli